Link Search Menu Expand Document (external link)

Publi24 îți plătește transportul coletului

Cumperi și verifici produsul la livrare

Comandă curier

Rambursul banilor în plic este suportat de vânzător cu tariful preferențial de 10.7 Lei, TVA inclus

Transport gratuit prin curier

Transport gratuit prin curier

Vânzătorul trimite produsul și Publi24 plătește livrarea

  • Activezi serviciul de livrare modificând anunțul sau adăugând un anunț nou
  • Ceri datele de livrare cumpărătorului și faci o comanda noua de livrare
  • Ambalezi corespunzător coletul cu eticheta de transport și expediezi coletul

Verificare conținut colet

Verificare conținut colet

Cumpărătorul verifica produsele din colet înainte de a plăti

  • Vezi anunțurile care au marcajul cu serviciul de livrare și contactezi vânzătorul
  • Oferi datele de livrare și numărul de telefon pentru a putea fi contactat de curier
  • Primești coletul și îl deschizi că să verifici produsele. Plătești doar dacă totul e în ordine.

Dacă ai găsit un anunț cu un produs pe care vrei să îl cumperi prin Publi24:

  1. Trebuie doar să dai click pe butonul Comanda cu livrare din pagina anunțului! Vei fi redirecționat către o pagina în care trebuie să faci o cerere de livrare care vă conține datele tale: nume, adresa de livrare, date de contact.
  2. După aceea este rândul vânzătorului să iți aprobe comanda în maxim 3 zile și să iți expedieze coletul.
  3. Tie iți rămâne doar să verifici produsul înainte de a-l accepta, să te asiguri că acesta corespunde cu descrierea din anunțul Publi24. Dacă produsul nu corespunde, poți refuza coletul, iar acesta vă fi returnat vânzătorului. Dacă produsul corespunde comenzii și prezentării din anunț, poți plăti contravaloarea lui, iar noi ne asiguram că banii ajung la destinatar.

Întrebări frecvente

Ce este serviciul “Livrare gratuită și verificare colet”?

Prin acest serviciu vânzătorul/expeditorul beneficiază în mod gratuit de transportul produsului/coletului de la vânzător/expeditor la cumpărător/destinatar (în condittiile precizate), iar cumpărătorul/destinatarul beneficiază de verificarea produsului la livrare, maxim 7 minute, înainte de achitarea contravalorii produsului comandat.

Cine plătește costul pentru transportul coletului?

Transportul produsului de la vânzător/expeditor la cumpărător/destinatar este gratuit pentru coletele trimise în localitățile standard ale curierului (maxim 1 livrare lunar), cu greutatea de până în 3 kg, cu dimensiunile maxime stabilite (lungime 40 cm, lățime 30 cm, înălțime 20 cm) și care respectă termenii și condițiile curierului. Pentru celelalte zone, dimensiuni și greutate colet, prețul este calculat în funcție de greutatea coletului și destinație, și vă fi achitat de către vânzător sau cumpărător.

Cum beneficiez de livrare gratuită colet?

Poți beneficia de 1 livrare gratuită lunar, pentru produsele afișate pe Publi24, dacă trimiți în localitățile standard ale curierului colete de până în 3 kg, cu dimensiunile maxime stabilite (lungime 40 cm, lățime 30 cm, înălțime 20 cm) și care respectă termenii și condițiile curierului.

Cine plătește costul rambursului banilor?

Pentru toate expedițiile, atât cele pentru care Publi24 plătește transportul coletului de la vânzător/expeditor la cumpărător/destinatar, cât și pentru cele achitate integral de vânzător/expeditor sau cumpărător/ destinatar, vânzătorul vă achita taxa de ramburs bani în plic. În calitate de Vânzător/ Expeditor, poți alege să primești contravaloarea produsului vândut folosind serviciul ramburs bani în plic și să beneficiezi de tariful preferențial negociat de Publi24 cu FAN Courier 10.7 Lei, TVA inclus.

Vezi toate întrebările